Allereerst moet u ervoor zorgen dat het masker met de goede kant naar boven zit. Bij de meeste wegwerpmaskers bevindt de bovenkant zich waar de metalen neusklem zit. Als er branding op het masker zit, kunt u die ook gebruiken om het product op de juiste positie te oriënteren.

Welke kant moet u nu tegen uw gezicht dragen? Als u volgens de meeste gezondheidswerkers gaat gebruiken, moet u de gekleurde kant van het masker aan de buitenkant plaatsen, want dat is de laag die voorkomt dat vloeistoffen de lagen van het masker binnendringen.

Omdat het virus wordt gedragen door het speeksel van de besmette persoon, voorkomt het gekleurde deel dat het uw neus en mond bereikt. Als u nu denkt dat u al geïnfecteerd bent, kunt u de gekleurde kant erin doen voordat u het masker draagt ​​en dan onmiddellijk naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gaan voor behandeling.

Nu moet u leren hoe u ze op de juiste manier draagt. Plaats eerst het masker met de ene hand op uw gezicht en met de andere hand de elastische lussen om uw oren. Stel het masker zo af dat het niet scheef of krom komt te staan.

dgmondmasker.nl

mondkapjes kopen online